Sint Michielsgestel - Noord Brabant

Uitnodiging online uitzending 6-12-21

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 21:59

Beste mensen,

Het volgende bericht kregen wij als Reanimatiepartner HartslagNu toegezonden, zie hieronder. Wellicht de moeite van het bekijken waard. Ben je dan niet in de mogelijkheid, maar heb je je wel aangemeld, dan kun je het tot 20 december terug kijken: 

 

Vanwege jouw inzet voor de 6-minutenzone nodigen de Hartstichting en HartslagNu je met veel plezier uit voor de online uitzending van de ‘Viering 6-minutenzone’ op 6 december van 16.15 tot 17.15 uur vanuit Theater Amare in Den Haag.
 In aanwezigheid van Zijne Majesteit de Koning 
staan we stil bij ons levensreddende werk.

 

Online voor 270.000 vrijwilligers 
Helaas kunnen we niet met alle 270.000 burgerhulpverleners, AED-beheerders, partners en ambassadeurs samenkomen. Om deze mijlpaal toch samen te vieren, zenden we het podiumprogramma van de ‘Viering 6-minutenzone’ online uit.

Waarderen en bedanken
Jouw betrokkenheid en inzet, samen met die van alle andere burgerhulpverleners, AED-beheerders, partners en ambassadeurs van de 6-minutenzone, maken het verschil voor slachtoffers van een hartstilstand. Wij willen je bedanken en samen met Koning Willem-Alexander onze waardering laten blijken. Samen redden we duizenden levens per jaar en daar zijn we trots op!

Verrassend programma
We lichten slechts een tipje van de sluier op. Zo blijft het programma onder leiding van tv-presentatrice Sofie van den Enk ook daadwerkelijk een verrassing. Het belooft een bijzondere viering te worden met een feestelijke multimediale showstopper! 

Online kijken en terugkijken
De live-uitzending vanuit Theater Amare vindt plaats op 6 december van 16.15 tot 17.15 uur. Kun je dan niet meekijken? Geen zorgen. We delen na de uitzending een link, waarmee je tot 20 december kunt terugkijken.

Meld je direct aan
We hopen dat je online meekijkt. Meld je direct aan! Aanmelden  

Met hartelijke groet,
Projectteam 'Viering 6-minutenzone'


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.